Linnulihatoidud

Grillitud kanavardad punapeedisalatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Toidutare.ee Autor: Toidutare.ee
Sidruniga kerge suvine salat grill-kanaga.
Kogus: 1 portsjon
Lõika kanafilee sobiva suurusega tükkideks, vala üle grillkastmega ja tõsta külmikusse maitsestuma – vähemalt 2 tundi.
Salati valmistamine: lõika keedetud punapeedid kuubikuteks või ribadeks. Hernekaunad tükelda, nt kolmeks ja kuumuta keemiseni vähese soolaga maitsestatud vees, jahuta seejärel.
Tükelda sidrunifileed väikesteks tükkideks. Selleks puhasta sidrun koorest ja kelmetest, nii et järgi jääb vaid puhas viljaliha.
Sega punapeedi-, herne- ja sidrunitükid rukola ja tükeldatud murulauguga. Sega oliiviõli sidrunipipra ja soolaga ning vala üle salati. Pudista kitsejuust üle salati.
Kaste:
Sega hapukoor ja mädarõigas ning serveeri eraldi kausist.
Maitsestunud kanafilee lüki puidust tikkudele ja grilli. Sellest kogusest saab 8 varrast.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Merilin 07.juuni 2011 20:49
Rukkola on hea, aga salatist asja ei saanud. Jään Caesari ja muude vanade tuttavate juurde. Rukkola (grillitud) tomatite ja nt Caesari kastmega on ikkagi parem, minu meelest. Kana tuli mul kuiv ja maitsetu, kui pealmine kiht välja arvata. Ma muidugi ei jõudnud ka nii palju sel seista lasta. Murulauk peaks ilmselt minema hapukoorekastmesse, ma panin salatisse, seal tast küll kasu pole.
Merilin 07.juuni 2011 18:28
Juhtnöörides on mainimata, kuidas ja kuhu tuleb lisada murulauk. Aga tänan retsepti eest, proovin oma kohandustega ära.
1