Linnulihatoidud

Täidetud paprikapoolikud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Paprikatäidisesse võid toorjuustu ka lisamata jätta, kui segu on piisavalt mahlane. Kui see on kuiv, kasuta toorjuustu.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika paprikakaunad pikuti pooleks, nii et ka vars poolitub. Puhasta seemnetest ja raputa sisse veidid sidrunipipart. Lao paprikapoolikud tihedalt üksteise kõrvale väikesesse ahjuvormi ning küpseta 200°C juures 10 minutit. Pane riis kergelt soolasesse vette keema. Aja pannil õli kuumaks ja prae pidevalt segades hakkliha ( või tükeldatud kana ) koos karri ning soola-pipraga 2-3 minutit. Sega hulka kuum riis ja hakitud petersell. Lisa vajadusel lusikatäite kaupa ka toorjuust, sega hästi läbi. Jaga segu paprikapoolikutesse ja raputa üle riivsaia-juustuseguga. Küpseta ahjus 200°C juures umbes 15 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa