Linnulihatoidud

Tšilline kana-pähkli pajaroog

Keskmine hinne: 3.26 Allikas: 100 rooga Autor: Rudolf Visnapuu
Kergelt valmiv pajaroog, mis maitseb Mehhiko toidu sõpradele. Kõrvale sobib väga hästi sidrun või laim, mis kustutab "tule teie suus".
Kogus: 4 portsjonit
Keeda riis. Lõika filee ribadeks. Puhasta tšilli seemnetest. Haki sibul, tšilli ja küüslauk peeneks. Tomat lõika väikesteks tükkideks. Prae fileeribasid potipõhjas õlis 3-4 minutit. Lisa küüslauk, sibul, tomat ja pähklid ning prae veel 3-4 minutit. Lisa apelsinimahl, tšilli ja puljongikuubik ning hauta umbes 5 minutit. Lisa riis ja sega korralikult läbi. Lisa või ja hauta tasasel tulel 2-3 minutit. Pigista sisse ühe sidruni mahl ning maitsesta vajadusel soola ja musta pipraga. Lõpus lisa peeneks hakitud petersell. Serveeri sidunisektoritega. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Snuuky 05.apr 2012 14:18
Tegime ka siis selle ära, kuna kõik vajalik oli olemas peale broilerifilee jäi see ära. Lisaks oli vaja lahti saada suvikõrvitsast, mis andis mõnusa mahlasuse roale. Mees sõi ja kiitis, et suvikõrvits on seal väga vinge. Ta nimelt pole suurem asi juurikate armastaja. Tsillit panime veidi rohkem. Mõnusalt vürtsine tuli:)
Arvutaja 06.märts 2012 17:49
@pole: 1 kotike on tavaliselt 125 g riisi 1 klaasi mahub ca 220-230g riisi
pole 06.märts 2012 16:42
1 klaas riisi on üks kotike?
Ulffy 12.juuni 2010 17:37
Proovisin. Viis keele alla. Apelsini mahla asemel kasutasin küll laimi-õunamahla segu. Järgmine kord lihtsalt lisan rohkem pähleid. P.S: Hoiatus inimestele kelle maitsemeeled pole erinevate vürtside poolt ära põletatud: See on teie jaoks väga terav.
siim_k 07.veeb 2010 14:22
Samad sõnad - tegemist on ühe lemmikuima kana-
riisitoiduga! PS! Olen metsapähklite asemel tavaliselt mandleid kasutanud ja alati suuremas koguses kui retseptis ette nähtud ;)
Mann 07.dets 2009 11:09
proovisin. ülimaitsev! natuke hapukas ja terav ja..kõik oli supper. kindlasti teen ka edaspidi
neyu 06.okt 2009 16:42
100% nõus eelkõnelejaga, ka minu lemmik. Mina lisan pähkleid mõnuga rohkem ;)
pliska 21.veeb 2009 16:06
Väga hea roog. Olen seda mitmeid kordi teinud ja riisisöökidest vaieldamatu lemmik. Aga veidi muutsin asja nii, et lisasin lõpus laimimahla mitte sidruni, kuna viimane jäi liiga hapuks minu jaoks. Aga muidu 5
1