Linnulihatoidud

Kanapoeg Ungari kastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Doonau köök.
Kanapoeg paprika-tomatikastmes. Kõrvale paku riisi, maisi ja rohelist salatit.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Kanapoeg tükelda neljaks. Sega paprikapulber jahu ja soolaga ning paneeri kanatükke selles segus. Aja õli kastrulipõhjas kuumaks ja pruunista kanatükid selles. Tõsta kastrulist välja, keera fooliumisse ning jäta sooja. Haki sibul ja küüslauk. Tükelda paprikad ribadeks. Tomatid ning salaami tükelda kuubikuteks. Prae kõiki neid aineid kanapraadimisrasvas ja lisa vein. Seejärel pane juurde kanatükid, kata kastrul kaanega ja lase 45 minutit haududa. Sega kastme hulka hapukoor ning kuumuta veel 5 minutit. Kõrvale paku riisi, maisi ja rohelist salatit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa