Linnulihatoidud

Kalkunirullid jõhvikakastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Köögivilja- ja/või seenetäidisega kalkunirulle võib praadida, aurus keeta või ahjus küpsetada.
Kogus: 1 portsjon
Kalkuni rinnatükk lõigata kaheks viiluks, need vasardada. Mõnusam on seda tööd teha toidukile vahel - lihahaamer ei jää kinni ja lõikelaud jääb puhtaks. Vasardatud kalkuniviilud maitsestada. Täidise valmistamiseks kuumuta tükeldatud köögivilju või seeni võis ja maitsesta. Igale lihaviilule panna täidist ja keerata toidukile abil rulli. Kalkunirulle võib praadida, aurus keeta või ahjus küpsetada. Ahjus küpsetamiseks keera rullid fooliumi sisse. Kastme valmistamiseks lisada jõhvikapüree ja mesi keevale puljongile ning keeta koos mõni minut. Seejärel lisada vähese külma veega segatud jahu, keeta veel umbes 5 minutit ning kaste maitsestada. Külm või lisada kastmele tükikestena, kastet vispliga pidevalt ja hoogsalt segades. Külm või annab kastmele ilusa läike ja muidugi ka hea maitse. Juurde sobivad kartulilisandid või köögivili. Retsept on mõeldud kahele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa