Linnulihatoidud

Ühepajatoit kanast

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Ühepajatoit kana ja ürtidega.
Kogus: 1 portsjon
Kanatükid hõõruda sidrunimahlaga. Pruunistada pannil kuumas õlis, lisada porgandiviilud ja tükeldatud sibul ning kuumutada, kuni sibul muutub klaasjaks. Kuumutatud toiduained tõsta paksupõhjalisse keedunõusse, lisada puljong ja kuumutada keema. Lisada ribadeks lõigatud kapsas ja maitseürdid ning keeta toit tasasel tulel kaane all valmis. Serveerimisel raputada peale maitserohelist. Retseptis on pakutud maitsestamiseks sobivaid ürte, enesele meeldivad kombinatsioonid ja kogused tuleb endal leida. Head katsetamist!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa