Linnulihatoidud

Pajaroog broilerikoibade, õunte ja kartulitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Rudolf Visnapuu
Marineeritud kanakoivad saavad tuge kartulist ja õun mõjub nagu soe salat.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Sega kõik marinaadiained omavahel hästi läbi. Lisa maitseks peeneks hakitud majoraani, broilerimaitseainet, pipart ja soola. Pane marinaad ja poolkoivad topeltkilekotti ning tõsta 2 tunniks külmikusse. Sel ajal koori kartulid ja lõika neljaks. Pane poolkoivad koos marinaadiga küpsetusvormi. Lisa kartulid. Sega kõik hästi läbi. Küpseta ahjus 200°C juures, aeg-ajalt segades, 35-40 minutit. Lõika õunad sektoriteks ja puhasta seemnetest. Umbes 10 minutit enne ahjuroa valmimist lisa sellele õunasektorid. Kaunista värske majoraani või mõne muu värske ürdiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pets 17.aug 2012 23:11
Majoraani polnud, panin tüümiani, ei juhtunud hullu midagi. Sinep võiks olla Dijon vms seemnetega ja lahjem. Pohli panin ka, kohe alguses. Õuntega koos suht kindla peale minek. Küpsetusaeg võiks olla 45 15 min, muidu jäävad kartulid kõvaks.
Magushapu 30.apr 2012 00:21
Tegin ja mulle maitses :-) Sinepi panin marinaadi Põltsamaa kange ja suht "kreftine" tuli see söök, aga samas mitte ka nii, et eestimaise tagasihoidliku maitsemeelega naisterahva suu poleks suutnud kokakunsti teost ära süüa. Igaks juhuks mainin ka ära, et marinaadi panin peensoola 1 supilusika jagu ja mu meelest oli paras. Marinaadis olid koivad kauem s.t. ennelõunal panin ja õhtul läksid alles ahju. Ahjus hoidsin ka rooga rohkem kui retseptis kirjas (kokku vast tund ja 10 min), aga mul vana ahi ka juba. Abikaasa kommenteeris, et sel roal on restorani maitse. Ma ise oleks hää meelega joonud kõrvale punast veini või isegi õlut, aga sel korral polnud see võimalik. Võtsin aga plaani teha seda rooga teine kordki :-)
1