Linnulihatoidud

Koorene kanapada

Keskmine hinne: 3.07 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Paksule ja tummisele broilerifilee ja kartulitega pajaroale annavad maitset valge vein, tüümian ja sinep.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Pruunista hakitud suitsupeekonit mõni minut kastrulis. Lisa kuubikuteks tükeldatud kanafilee ja pruunista veel mõni minut. Maitsesta soola-pipraga. Lisa viilutatud porru, hakitud küüslauguküüned ja tükeldatud kartulid. Sega juurde loorberilehed, tüümian, vein ja kuum puljong. Hauta tasasel tulel 10-15 minutit. Lisa sinep ja vahustamata koor ning hauta veel 10 minutit, kuni kartul on pehme. Lisa hakitud basiilik ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tuiam 13.sept 2012 17:08
Soovitan veiniga ka kindlasti proovida! nämm-nämm
Ka1a 28.mai 2011 20:03
jätsin veini ära, koore asendasin maitsestamat jogurtiga ning lisasin natukene odrajahu, et paksem oleks. maitseelamus super
Hindaja 12.mai 2011 14:24
Ma asendasin ka veini õunamahlaga, loorberi jätsin ära, lihtsalt ei maitse mulle see. Esimesel korral sai liiga vedel (kartulit panin silma järgi), teisel korral timmisin vedelikku palju vähemaks, ei oska kogust öelda. Ja kui roog enamvähem valmis oli, segasin hulka jahu ja sain natuke paksemaks selle roa. Abikaasa kiitis, et nagu restoranisöök. Ise pidin maitsega veidi harjuma (nagu ikka), aga nüüd maitseb endale ka ja läheb kindlasti ka edaspidi käiku.
kadres 21.veeb 2011 16:32
Meie pere lemmik! Asendan veini õunamahlaga ning lisan puljongit ja õunamahla mõlemat 2,5 dl, siis ei tule nii vesine. Panen ka kartuleid rohkem ja ka mõned porgandid. Maitse on SUPER!
Mmmerlekas 01.nov 2010 15:10
Väga maitsev roog sai, aga tõesti vedel nagu supp:P olgugi, et ma seda suppi tärklisega paksendasin ja topeltkoguse kartuleid panin, oli ikka vedel. Retsept läheb kindlalt kordamisele, aga poole koguse kastmeainetega :H
Kristel.l 25.okt 2010 09:57
Lisasin veidi vähem vedelikku (timmisin seda juurde, kui kuivaks kippus minema), kartulit panin silma järgi, tegin sellised veerandikud. Väga hea ja mahlane toit!
Merike 23.okt 2010 15:19
Kaheksa keskmise mureda kartuliga tuli pajaroog. Teades oma pere maitseid, olin tüümiani ja basiilikuga väga ettevaatlik, loorberit panin ka ainult pool lehte. Toit valmis kiiresti, kuid hitti sellest ei saanud. Armastame ikka kodukootud maitseid.
fänn 20.okt 2010 16:19
Roog tuli täiesti vedel. Pigem supp kui pajaroog. Maitse aga oli hea ja huviatv. See retsept jääb siiski ühe korra retseptiks.
uffa 26.sept 2010 20:59
väga väga hea toit! lihtne ja saab üsna odavalt tehtud ja mõnus ka järgmisel päeval..
Hindaja 28.veeb 2010 21:10
aga minul sai just selline paras, kartult panin veidi roohkem, topelt! Kuna olid väiksed kartulid, siis piisas pooleks lõikamisest! Podises u 30 min ja kartul oli pehme. Hea söök sai :)
NurrMarta 18.dets 2009 16:53
Vedelikku on siin retseptis tõesti kokku 8dl. Ma püüdsin asjast parema ettekujutuse saamiseks kõik neljaks portsuks jagada. Et 1 kanafilee, 1 kartul (ilmselt siiski suuremat sorti) ja veel üht-teist, mille peale valada 2dl vedelikku. Ei tundu justkui supilaadne kogus olevat, eeldades, et osa vedelikku hautades ka aurustub? Ja et koor peaks vähemalt teoreetiliselt selle kõik veidi paksemaks tegema. Kui see kooretrikk tõesti ei toimi, siis teinekord aitab sellist koorest kastet paksendada ka näiteks mõni lusikatäis toorjuustu või ka sulajuustu.
maani 18.dets 2009 16:27
no suurem osa sellest valmimise ajast ootasin ikka, et läheb paksemaks ja saab hautis, aga paksuks ta ei läinudki sest retseptis pole ju mitte 2dl vedelikku vaid 8dl - 2dl vahukoort, 3dl valget veini ja 3dl kanapuljongit teeb ju 8dl? Või sain ma retseptist valesti aru.
NurrMarta 16.dets 2009 20:29
maani - vedelikuhulga kohta ei oska praegu arvata. Kuigi arvestades 1 kanafilee, 1 suurema kartuli, mingi osa porru ja peekoni peale 2dl vedelikku ei tundu see just väga palju. Ja vahukoor iseenesest peaks seda pisut paksendama. Aga see, et kartul vedelikus kauem kui tund hautades valmis ei saa, on küll mingi anomaalia. Oled Sa kindlel, et ahi ikka toimib? Mina olen kunagi gaasiahjuga tulutult kana küpsetanud, kuni selgus, et gaas on otsakorral :)
Atsinna 31.aug 2009 13:02
Õunamahlaga näiteks.
pavilion 31.aug 2009 12:52
millega veini asendada ?
Janie 18.juuni 2009 18:49
Vaga vaga maitsev pada! Soovitan koigile! Tavaliselt ma veiniga toite ei armasta, aga see oli vaga hea!
urvenala 15.märts 2009 16:26
Väga hea pada. Tõeline maitseelamus, selline kvaliteet toiduelamus. Soovitan proovida ka kuivatatud tüümiani ja värske basiilika ära vahetamist, ehk panna värsket tüümiani ja kuivatatud basiilikat - värske tüümian annab põnevust juurdegi.
anka65 29.nov 2008 16:15
Täiesti nõus. Maitses ülimalt hästi ja ilmselt läheb samuti kordamisele. Ainult et mina ei pannud sisse kartuleid ja sõime tatrapudruga - sobis kenasti.
Didi 07.nov 2008 18:15
Väga hea pada. Lisasin veel ühe viilutatud porgandi ka. Läheb kindlalt kordamisele.
1