Linnulihatoidud

Ahjukartul suitsukanaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kui ei ole just hundiisu, piisab ühest suurest kartulist, et saada kõht täis. Ka lastele peaks see lihtne toit hästi sobima, seda juba põneva välimuse tõttu.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusteks 15 minutit Küpsemiseks 1 tund

Kogus: 4 portsjonit
Pese kartulid, kuivata ja mähi fooliumisse. Küpseta ahjus 225°C juures 1 tund. Lõika samal ajal suitsukana ja paprika väikesteks tükkideks, sega toorjuustu, jogurti, majoneesi ja soola-pipraga. Lase maitsestuda, kuni kartulid valmivad. Lõika veidi jahtunud kartulitele peale rist ja suru sisu välja. Tõsta peale kastet.
NB! Kui aega napib, võid kartulid eelmisel päeval valmis keeta. Enne sööma asumist keera need fooliumisse ja soojenda ahjus 225°C juures pool tundi. Kui olukord nõuab, võid ka kastme eelmisel päeval valmistada. Siis võtab kogu söögitegemine aega vaid pool tundi. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Laanekas 03.veeb 2012 15:13
10 punkti- lihtne teha ja keele viib alla!
Reigo 01.jaan 2012 16:00
Väga hea on, minu ja mu naise lemmik toit :D
Karolinal 17.dets 2010 17:54
Väga maitsev on!
annikaok 29.nov 2008 15:58
Koorega on mõnusamad küll jah. Väga maitsev toit.
supper 18.juuli 2007 20:10
Kas kartulid lähevad koorega fooliumisse?
1