Linnulihatoidud

Kerge kanahautis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Vähese vaevaga valmiv hautis maitseb hästi nii kartulite kui ka riisiga.
Valmistusaeg: 20-40 min

Ettevalmistusteks 15 minutit Hautamiseks 20 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Koori ja haki sibul, pruunista võis. Lõika kanafileed viiludeks, lisa pannile ja prae 4-5 minutit. Maitsesta soola-pipraga. Vala kana-sibulasegu potti ning kalla peale kuum vesi, hauta 5-7 minutit. Koori ja viiluta porgandid, lisa potti koos tükeldatud ubadega. Sega hulka karri ning hauta madalal kuumusel 10 minutit. Lisa rõõsk koor ja vajadusel maitsesta veel soolaga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liis 20.mai 2012 21:42
Uskumatult hea roog!
muhkel 25.jaan 2012 20:43
Super! Panin karbitäie ?ampinjone ka ja jätsin koore ära ning lihtsalt keele viib alla. Naisele ka väga maitseb.
Võrratu 19.jaan 2011 19:20
Hinne 5
Võrratu 19.jaan 2011 19:19
Proovisin ka kodus järgi ja jäin väga rahule,isegi mees ütles et väga hea ja küsis lisa:) teinekordki;)
kätlyn 17.sept 2010 15:43
olen seda korduvalt teinud.tegin seda inglismaal tuli palju parem,eestis proovisin ka teha ja maitse oli kohe teine. to kriibu, karri ja kollane karri on üks ja sama asi.kuna karri ongi kollane.:D
Forsteriana 25.veeb 2010 17:01
Jätsin panemata vee, lisasin küüslauku, sellerit ja ?ampinjone. Tuli väga super!
sillumillu 07.okt 2009 16:05
Väga maitsev. Panen ka veel paprikat sisse.
kriibu 26.juuni 2009 23:02
Ma tean, mis on karri, aga mis on kollane karri?
Atsinna 18.märts 2009 17:53
Tegin täna lõunaks, väga hea. Veidi muudaks toiduainete järjekorda. Porgandi hautaks esmalt koos liha ja sibulaga ja kõige lõppu jääksid aedoad, nad keesid katki. Peast sellist toitu tehes oleks kindlasti mõelnud rohkem ega oleks pannud aedubasid toidusse alguses, ükskõik siis kas toorelt või külmutatult. Aedubade jaoks on 20 min. keetmist liig mis liig. Ananass sobiks ka sisse.
Krissukas88 05.jaan 2009 10:18
Lihtne ja maitsev!
oOblinkyOo 19.dets 2008 18:10
mmm..väga maitsev oli.Kuigi alguses ei uskunudki,et nii maitsev võib olla.Ma kasutasin natuke broilerimaitseainet ka.ja see vedelik jäi ka ülimaitsev:P
Klalli 29.mai 2008 09:58
mina olen ubade asemele pannud ka herneid ja teinud ilma kooreta.
ecu 12.mai 2008 13:59
Nüüd üks mu lemmikutest!
likalaka 12.mai 2008 13:00
lihtne ja maitsev, teen veel kunagi
cheisy 28.veeb 2008 18:26
läbi proovitud ja ausalt öeldes väga maitsev!
1