Linnulihatoidud

Broileri-lillkapsasupp

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistamise aeg 30 minutit
300 g broilerifileed
2 sl toiduõli
1 tl karrit
1 keskmine lillkapsas (u 500 g)
8 dl vett
1 kanapuljongikuubik
200 g toorjuustu
1-2 sl sidrunimahla
200 g herneid
peterselli

Kuumuta õli ning pruunista kanafileed kergelt. Lisa karri ja sega. Puhasta hoolikalt lillkapsas mustusest ja lõika see õisikuteks. Lisa lillkapsas kanaliha juurde ja kuumuta. Jälgi, et lillkapsas ei pruunistuks. Kalla segu juurde veest ja puljongikuubikust valmistatud vedelik ning lase supp keema. Keeda madalal kuumusel senikaua kuni lillkapsas on pea-aegu küps. Pehmenda toorjuust kahvli abil ja lisa supile. Lõpuks lisa sidrunimahl. Sega ettevaatlikult senikaua kuni juust on täielikult sulanud ja ühtlustunud supiga. Maitsesta ning kõige lõpus lisa herned. Serveeri koos värske leivaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
MarjuC 08.jaan 2011 23:09
Päris hea ja omanäoline! Tasus teha.
briake 10.aug 2009 10:36
väga hea
Katu21 03.jaan 2008 22:50
Super lihtsalt! Ma panin sidrunimahla 2 spl, aga oleks võinud 1,5 olla. Muidu täiuslik maitseelamus:)
apelsinike 26.juuni 2007 14:56
Väga hea supp on.See on mokkamööda eriti nendele, kes armastavad lillkapsast :).Suvel on väga mõnus seda süüa ja see on väga tervislik ka.Soovitan ! :)
1