Linnulihatoidud

Kalkunifilee ürtidega

Keskmine hinne: 2.3 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Veidi magusamaitseline, sidruni ja ürtidega maitsestatud marinaad muudab kalkunifilee mahlaseks. Kalkunifilee võid asendada ka kanafileega.
Kogus: 6 portsjonit
Peenesta ürdid köögikombainis või minilõikuris. Lisa riivitud sidrunikoor ja pressitud mahl, õli ja mesi. Pane fileed vähemalt 2 tunniks marinaadi. Prae pannil või grillil mõlemalt poolt 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri värske salatiga.
Hea valgu- ja B- vitamiinirikas toit, mis on kasulik nii nahale kui ka juustele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
hmhmh 17.dets 2011 17:24
Väga maitsev oli :). Liha jäi hea ja pehme, sidrun andis just sellise mõnusa, pisut hapuka maitse aga ma ei ütleks samuti, et see oleks liialt domineerinud. Väga hea värske salatiga.
siirikirikal 31.märts 2011 08:35
Mari: Kuna kalkuniliha on suhteliselt taine, siis sidrunimahl pigem pehmendab liha. Ja see kogus pole siin küll nüüd nii suur, et maitses domineerima jääks. Pigem võiks seda mahla iga viilu kohta 1 tl veel lisaks peale pigustada :)
Mari 30.märts 2011 20:44
Ei maitsenud, liiga hapu. Maitseained muidu kõik väga head, aga kahjuks ei olnud hea. Värskete ürtide maitse kadus.
1