Linnulihatoidud

Mee ja sinepiga kanakoivad

Keskmine hinne: 4.35 Allikas: 100 rooga
Kiirelt ja kergelt valmiv roog, mis on ühtlasi laste lemmik, kuna mooniseemned teevad kanakoivad vallatult täpiliseks. Samamoodi võid valmistada ka kanakintse ja -tiibu.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lao kanakoivad, ilusam pool all, küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile. Valmista mee-sinepikaste, segades kokku selleks ettenähtud ained. Määri kanakoibi pintsli abil kastmega ja küpseta 200° juures 15 minutit. Keera koivad ettevaatlikult ringi, nii et ilusam pool jääb peale. Määri ülejäänud mee-sinepikastmega ning riputa üle mooniseemnetega. Pane koivad ahju tagasi ja küpseta veel 15 minutit. Serveeri keedetud riisi ja/või salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tundmatu 10.sept 2016 17:34
Väga hea oli ja kindlasti teen veel
nellikas 20.jaan 2012 23:57
Liiga magus :(
Raili 02.veeb 2011 12:56
teen ka täna vaatame kuidas meie pere vastu võtab
kilpkonn1 31.märts 2010 08:30
lihavötted lähenevad ja proovin ka
Triin 11.märts 2010 10:40
Superhea oli! Ma küpsetasin ka ikka veidi kauem. Mooniseenmed jätsin ka panemata, kuna ei söö neid. Järgmine kord asendan need näiteks seesamiseemnetega. Aga muidu tõesti maitsev, soovitan! :)
kaisu060 18.apr 2009 10:25
Väga hea ja mõnusalt vürtsikas. Kindlasti jääb meie pere menüüsse :) Aga poole tunniga see mul küll valmis ei saanud, küpsetasin ikka tund aega nagu ikka kana teen.
1