Linnulihatoidud

Tagine ehk Maroko kanapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Rohke köögiviljaga kanaroa valmistamisel on kaks varianti. Retseptis toodud juhul säilitab köögivili oma kuju ja roog jääb tahkem. Kui paned kana ja köögiviljad koos hauduma, küpsevad köögiviljad hästi pehmeks, lagunevad ja moodustavad mahlase kastme.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistuseks 20 min + hautamiseks 45 min

Kogus: 6 portsjonit
Tükelda broiler. Koori sibulad ja lõika sektoriteks. Puhasta paprikad ja lõika suuremateks tükkideks. Lõika baklažaan kuubikuteks. Pruunista broileritükid paja põhjas või ja oliiviõli segus. Hauta nõrgal kuumusel 10 minutit. Lisa tükeldatud köögivili, hakitud petersell, ingver, safran, sool ja pipar. Vala juurde vedelik ja laota peale sidruniviilud. Kata kaanega ja hauta 15 minutit. Vajadusel lisa haudumisajal vedelikku ja sega paar korda. Viimistle maitse soola ja pipraga. Raputa peale koriander ja hauta veel 15 minutit. Natuke enne valmimist lisa oliivid. Serveeri kuskussiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Nuuskur 29.aug 2013 00:43
Homme proovin teha seda :)
ludvignuudel 23.dets 2011 21:59
priima!
1