Linnulihatoidud

Alma-Ata pilaff kanaga

Keskmine hinne: 1.8 Allikas: 100 rooga Autor: Rudolf Visnapuu
Alma-Ata pilaff on kokku miksitud puu- ja köögiviljadest ning maitseb kõige paremini grillitud kana- või lambalihaga.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Riivi porgand jämeda riiviga, haki sibul peeneks. Prae porgandit ja sibulat potipõhjas õlis 3–4 minutit. Lisa riis ja prae aeg-ajalt segades veel 3–4 minutit.
Lisa peeneks hakitud aprikoosid, rosinad ja apelsinimahl ning hauta tasasel tulel 25–30 minutit, kuni vedelik aurustub ja riis on valmis. Lõpus lisa röstitud mandlilaastud ning maitsesta toit soola ja pipraga. (Kui soovid serveerida liha pilafi sisse segatuna, alusta toidu valmistamist lihakuubikute praadimisest.) Serveeri grillitud broilerifileega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Riinukas 01.märts 2008 11:42
vedeliku kogus oli kyll liiga v2ike siin....klaasi apelsini mahlale lisasin veel poolteist klaasi vett.
1