Linnulihatoidud

Kanavokk munanuudlitega

Keskmine hinne: 2.75 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Soovi korral võid kõik maitseained asendada juba valmis vokimaitseaineseguga.
Kogus: 2 portsjonit
Haki ingver, tšilli ja küüslauk ning pruunista õlis.
Haki kanafileest peenikesed ribad ja pruunista pannil.
Koori mango ja haki viljalihast peenikesed ribad. Lisa pannile.
Maitsesta pannisegu sojakastmega ja kõige lõpus lisa suhkruherned ja mungoaidud.
Serveeri vokisegu munanuudlitel. Selleks lase vesi keema, maitsesta soolaga ja vala nuudlitele. Lase nuudlitel umbes kolm minutit pehmeneda.
Kelle jaoks munanuudlid liiga pikad ja ebamugavad süüa, võib need kääridega pooleks lõigata.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
maverik 03.apr 2009 01:48
mina marineerin enne liha 10-20 min riisiäädika-pipra-
tsilli-küüslaaugu-
ingveri-mee marinaadis (ei tohi lisada soola), kurnan lihalt vedeliku (vedelik jääb alles) tahendan liha köögipaberiga kuivaks ning raputan örnalt liha tärklisejahuga üle. (marinaadikasu-
tan lisades seda juurde koos sojakastmega lihale kui ta on juba wokil, )
marit 25.okt 2008 15:30
sai järgi proovitud ja välja kukkus imehea!
1