Linnulihatoidud

Kanafilee-scallopini seentega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Rain Käärst
Scallopini on pärit itaalia köögist, kus seda valmistatakse eelkõige vasikalihast. Selle roa juures on oluline liha paksus – mida õhemaks õnnestub filee lõigata, seda parem.
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika kanafilee pooleks ja aseta toidukile vahele, tao lihahaamriga ühtlaselt õhukeseks. Viiluta šampinjonid. Sulata pannil või, kasta kanafileed jahusse ja raputa liigne jahu maha.
2. Aseta liha pannile ja prae kiirelt mõlemalt poolt, hoia 100-kraadises ahjus taldrikul soojas. Kui kõik kanafileed on praetud, kalla pannile seened ja kapparid ning prae kergelt läbi. Lisa vein ja puljong, keeda 5 minutit. Seejärel nirista pidevalt segades hulka 0,5 dl veega segatud tärklis, keeda veel mõni minut.
3. Serveeri kana koos suvikõrvitsanuudlite või röstkartulitega, vala kuum kaste peale otse pannilt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marju 21.sept 2010 14:16
Minule kaste ei maitsenud....maitse asi tõenäoliselt aga võibolla ma ei osanud õigesti teha. Samas kanafilee oli suurepärane :).
Paksu 20.märts 2010 17:00
Masu aeg:) Kas kanafilee kajakaga saab asendada?
1