Linnulihatoidud

Ürdi-juustutäidisega kanafilee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hommikuköök Autor: Martti Koppel
Kokasaate Hommikuköök 29.03 retsept
Kogus: 1 portsjon
Kanafileele tee noaga sisselõige, et tekiks tasku. Sega need komponendid omavahel ja läbi pritsukoti täida kanafileed. Sulge kokteiltikuga ja prae kergelt pannil, ning aseta siis ahju järelküpsema.
Lisand: kuumuta või ja küpseta seal kergelt peet, lisa sinep-koor ja hauta pehmeks, maitsesta.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
bubu 21.okt 2012 15:01
Väga hea! Eriti meeldis see peedihautis :Y Kanatäidises kasutasin sulatatud juustu asemel sinihallitusjuustu ning tomatid jäid ära, sest neid lihtsalt polnud kodus. Peedile lisasin natuke hakitud salveid ja hautamise lõpus väikse peotäie jõhvikaid (muidu tundus liiga magus). Lõppkokkuvõttes sobis kõik omavahel kenasti, eriti koos klaasi punase veiniga ;)
sirled 23.nov 2009 11:02
Kui kaua peaks seda peeti hautama, on kellegil kogemust?
bouvet 12.nov 2009 21:15
Ise küsin, ise vastan ;D Lasin ~ 40 minutit ahjus küpseda. Imehead tulid. Teen kindlasti veel :)
bouvet 05.nov 2009 19:49
Oskab keegi öelda umbes kui kaua tuleb lasta ahjus järelküpseda?
kaapekakuke 27.aug 2009 10:32
See tõesti hea:Ysupper
PMonika 22.mai 2009 14:17
Nii hea, meie pere lemmik :P
1