Linnulihatoidud

Hot Pot

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Traditsiooniline Hiina pajaroog. 
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika liha ribadeks. Haki Hiina kapsas ja küüslauguküüned. Lõika paprika ribadeks, porgandid ja šampinjonid viiludeks.

2. Kuumuta vokk-pannil õli ning pruunista liha kolmes jaoks. Tõsta kõrvale ja hoia soojas.

3. Vala pannile puljong ja kuumuta keemiseni. Lisa liha, porgand, paprika, küüslauk ja šampinjonid. Maitsesta kastmetega ja kuumuta, kuni köögiviljad on peaaegu pehmed. Lisa Hiina kapsas ja keedetud munanuudlid ning serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Laura 31.jaan 2014 18:46
Hm..see tundub siin iseenesest väga maitsev aasiahõnguline supp, aga hot potist on küll asi kaugel...Äkki paneks selle nimeks lihtsalt Supp Aasia moodi vms?Sinoloogile kriibib see nimetus siin natuke hinge.
Siiri Kirikal 20.sept 2013 08:57
Köögiviljapuljongi all on siin mõeldud mistahes köögiviljade keetmisest ülejäänud vedelikku. Sobivad nii kapsas, porgand, porru, kartul, kaalikas jne, mis aga käepärast võtta on. Erilisemaid maitseid annab apteegitill, kui on soovi, võib ka sibulat sisse passeerida.
aoi 19.sept 2013 15:01
Kuidas seda köögiviljapuljongit teha? kas 3 liitirit vett pannile on võimalik üldse panna?(kui 8 portsu), kuigi mul alati tuleb umbes 4-5 peale, kui teen 8le.
Liis 06.juuli 2011 22:09
Valmistasin, kuid lisasin enda supile veel juurde oad, sibulat ja jätsin ?ampiljonid välja. Lisasin ka rohkem maitseaineid (paprikapulber, erinevad ürdid), muidu tundus supp nii lääge.
arxitibi 23.juuni 2011 18:04
Lisasin rohkem maitseainedi. Näiteks paprikapulbrit, sidurnipipart, ürdisoola. Siis oli juba hea.
celupso baaker 11.jaan 2011 13:46
Kas see tuleks hea kui hoisin kastme asemel panna hiina maitseainesegu.
Puka 20.aug 2010 12:28
olen suur hiina söökide fänn , nii et proovin kohe ära :)
Mar. 16.juuni 2010 12:32
Ei tulnud kohe üldse välja, ei tulnud selline, nagu restodes :) Hiinakapsast panin pool. Paprikat läks 1 kogemata. Maitsetu nagu natukene :) Ehk järgmisel korral tuleb paremini välja.
maimmaim 12.apr 2010 20:57
Söödav.. kuigi rohkem kindlasti ei tee.. ühesõnaga ei ole minu maitsele..
Merle 28.märts 2010 19:31
Vaatasin ka, et retseptis on kirjas 1 Hiina kapsas. See on väga ebamäärane, Hiina kapsaid onju väga erineva suurusega:S esmakordsel tegemisel on raske ette kujutada kui palju peaks seda panema..äkki keegi nendest, kes on juba ära proovinud, oskavad soovitada, kui palju hiina kapsast panna
Zuts 18.veeb 2010 21:59
Lihtne ja maitsev supp. Tegin ilma wok-pannita ja tuli täitsa maitsev. Soovitan ka teistele =).
Agnes 25.jaan 2010 19:28
Kas tõsiselt terve hiina kapsa peab panema, palju ei saa?
siirikirikal 21.dets 2009 13:30
Saab ka ilma wok-pannita, sellepärast tegemata küll ei tasu jätta.
nele 19.dets 2009 15:04
Kas on väga oluline et just wok-pann peab olema? Tundub väga maitsev roog kuid kodus wok pann puudub ning soetama ka ei hakka.
serene 16.apr 2009 11:15
Mulle ka väga maitseb, kunagi ammu sai raamat soetatud ja siis kohe ära proovitud, aeg-ajalt teen siiani. Kui on piisavalt väikesed ribad, siis pruunistamisest piisab ja liha sissepaneku aeg on seal ära toodud: "Lisa liha, porgand, paprika, küüslauk ja ?ampinjonid."
cratos 20.märts 2009 17:14
kas ikka piisab sea- ja kanafilee pruunistamisest ja kuna need kõrvalepandud lihad kasutusele tulevad?
Nubluz 15.mai 2008 12:46
Hea lihtne ja mahe. Kuna Hoisini kastet ma ei leidnud, siis võin öelda, et ka tavalise sojaga saab hea tulemuse.
egle 11.mai 2008 20:12
Hea maitsega tuli
1