Linnulihatoidud

Rohke küüslaugu ja sidruniga kanaroog

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Martti Koppel
Lopsakas sidrun ja ubade toores rohelus teevad kanaroast söögi, mis paneb eelistama kerge struktuuriga valgeid ja punaseid veine.
Kogus: 4 portsjonit
1 Pruunista broilerikintsud või parjateks tükkideks lõigatud kana pannil väheses õlis ja tõsta haudepotti.
2 Pane samale pannile sektoriteks lõigatud sibulad ja terved küüslauguküüned ning prae kerge pehmenemiseni. Lisa need kanale.
3 Pruunista samal pannil tugevamas kuumuses mõni hetk mõlemalt poolt sidrunirattaid ja tõsta need haudepotti.
Lisa maitseained, vein ja puljong ning hauta kana pehmenemiseni.
4 Pese aedoad puhtaks ja ehmata neid paar korda vaheldumisi tulikuuma ja külma veega. Nii jäävad oad erksalt rohelised.
Külmutatud ubade korral sulata oad ning kuumuta pannil vähese õliga 5-10 minutit.
Viimaks piserda kaunad üle sidrunist pressitud mahlaga.
Serveeri pajarooga koos aedubade ja keedetud või aurutatud kartulitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa