Linnulihatoidud

Kana karri ja Raita kastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Priit Toomits
Huvitav ja tervislik roog, sobilik grillihooaja alustamiseks
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
1. Tükelda filee 2x2 cm suurusteks kuubikuteks.
2. Lisa fileetükkidele jogurt, tšilli, hakitud murulauk ja karri. Maitsesta soolaga.
3. Lase marineeruda ~ 1 tund.
4. Grilli, aeg-ajalt keerates, 10–15 minutit.
5. Pane grillitud filee kaussi ning lisa hakitud värske ingver ja koriander.
6. Kata kauss kaanega ja lase 3 minutit seista.
7. Rebi salatilehed väiksemateks tükkideks. Maitsesta soola, suhkru ja oliiviõliga.
8. Raita kastme tegemiseks haki till ja tšilli peeneks. Lisa jogurt ja maitsesta soolaga.
9. Serveerimisel aseta taldrikule salat ja selle ette fileekuubikud, ümber vala Raita kaste.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa