Linnulihatoidud

Juustustruudel spargelkapsa ja kanaga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Maru
Hea ja lihtne soolane struudel, mida on kerge kaasa pakkida, kui on aeg minna esimestele piknikutele.
Kogus: 1 portsjon
Keeda spargelkapsa õisikud soolvees poolpehmeks. Seejärel kurna, lase külma vee alt läbi ja nõruta.
Pane pann kuuma, pruunista küüslauk kuldseks ning prae koos kanafileetükkidega. Lisa pannile ka pähklid. Maitsesta soola, pipra ja Cayenne’i pipraga. Lase jahtuda.
Riivi juustud ja sega omavahel. Klopi lahti kaks muna, lisa suurem osa juustust ning vala kanafileele. Sega läbi.
Aseta lehttainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tõsta sellele kõigepealt kana- ja juustusegu. Kõige peale pane spargelkapsas. Määri taina servad munaga, voldi täidisele ning “klammerda” kahvliga kinni. Määri ka pealt munaga ja raputa üle allesjäänud juustuga. Pane ahju ja küpseta 200 ºC juures, kuni juust on pealt kuldpruun.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Annu 06.aug 2010 21:34
Tegin seda seenädal teinst korda. See on väga hea. Aga miskipärast tuli mul sellest kogusest 2 pikka pirukat v struudlit. Pähklid on ka sees head :Y.
1