Linnulihatoidud

Jambalaya kana ja krevettidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Rudolf Visnapuu
Jambalaya on kuulsaim cajun-köögi roog.
Kogus: 4 portsjonit
Määri kanakoivad õli ja broilerimaitseainega ning pane 10–15 minutiks
külmikusse marineeruma. Lõika sink, sibul ja tomat sobiva suurusega tükkideks.
Haki küüslauk peeneks. Pruunista broilerikoibi kuumal pannil õlis. Lisa sink, tomat, sibul ja küüslauk ning prae 2–3 minutit. Lisa riis ja prae veel mõni minut. Vala juurde pool klaasi vett ja valge vein ning lisa puljongikuubik. Hauta vaiksel tulel kaane all, kuni riis ja kana on valmis.
Lõpuks lisa krevetid ja hakitud petersell ning maitsesta maitseainetega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
klein 27.märts 2012 21:54
Riisiosa oli täitsa okei, aga kasutaksin fileed. Mugavam hautada kui just pole väga suurt potti. Samuti jätaksin täitsa ära veini, pole seda tarvis. See on nagu risotto juba, aga muu riisiga. Tobasco annab ise juba hapukust juurde :)
elenora 25.juuni 2011 12:01
Suht okei, aga rohkem ei tee
kentaur 26.juuni 2008 21:05
Muidu pole viga, aga minu maitse jaoks sai toit liiga soolane kuigi lisasin vaid ühe puljongikuubiku- ehk poolest kuubikust piisaks.
1