Linnulihatoidud

Kana-korma

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Korma’ks nimetatakse pähkleid sisaldavaid kastmeid. Kasuta siin maitseküllasemat kondiga kintsuliha, millele võib soovi korral ka naha külge jätta.
Kogus: 6 portsjonit
Uhu pähklid üle külma veega ning aseta koos rõõsa koorega mõõdukasse kuumusesse keema. Keeda pehmeks.
Purusta küüslauk ja ingver blenderis peeneks.
Prae ghee’s viilutatud sibulaid potipõhjas pruunistumiseni. Lisa küüslaugu-ingverisegu ning seejärel broiler. Sega hulka maitseained tomatikonserv ja vesi. Kuumuta liha pehmenemiseni. 10 minutit enne lisa roale blenderis purustatud pähklikooresegu.
Kui vedelikku on liiga palju, eemalda lihatükid ning keeda kaste tihedaks.
Maitsesta koriandriga ning vajadusel lisa vürtse.
Kuna meie kanatooted kipuvad olema üsna vesised, siis võib juhtuda, et veekogust tuleb vähendada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa