Linnulihatoidud

Apelsini-ananassimaitseline broilerifilee

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Santa Maria
Apelsini-ananassimaitseline broilerifilee
Kogus: 4 portsjonit
Vasarda kanafileed umbes 1 cm paksusteks. Sega omavahel marinaad, apelsinimahl, ananassiglasuur ja liköör. Kata liha sellega ühtlaselt ja pane 1–12 tunniks külmkappi laagerduma.
Grilli fileesid nõrgal kuumusel mõlemalt poolt 6–8 minutit. Soovi korral maitsesta soola ja pipraga. Serveeri spinati-apelsinisalatiga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
santaana 19.juuni 2008 21:46
vabandan kirjavea parst:ananassi konservi vedelikust.
santaana 19.juuni 2008 21:44
Soovitan juurde grillitud ananassi viile ja fooliumis grillitud maisi,keele viib alla.Kuna kana rinnaliha on ikka ainult puhas tailiha,siis ta voib jaada kuiv,aga mina teen ise hapukoorest,ananassi-
konrevvedelikust ja maitseainetest kastme juurde,uskuge,vaga hea.
1