Linnulihatoidud

Santa Maria kanašašlõkk

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Santa Maria
Kui kasutad bambusvardaid, leota neid tund enne kasutamist külmas vees.
Kogus: 4 portsjonit
Lõika fileed 1 cm laiusteks ribadeks. Maitsesta šašlõkimaitseaine ja laimimahlaga ning põimi varrastele. Kui kasutad bambusvardaid, leota neid tund enne kasutamist külmas vees. Aseta vardad 4–12 tunniks külma laagerduma.
Grilli keskmisel kuumusel 6–9 minutit mõlemalt poolt, viimased 4 minutit võiks hoida kaane all.
Serveeri tomati-kurgisalatiga, mis on maitsestatud värskelt jahvatatud Santa Maria Chili Explosion maitseaineseguga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 07.nov 2010 16:14
hea hea:Y:P:P:D:)
1