Linnulihatoidud

Kalkunipikkpoiss seenetäidisega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Tugevat kõhutäit pakkuv pikkpoiss on paljude kodude igapäevaroog, aga mida teha, kui tavaline hakklihamaitse kipub tüütama? Vaja on veidike fantaasiat.
Kogus: 6 portsjonit
Haki sibul väikesteks tükkideks.
Sega omavahel sibul ja kõik retseptis toodud komponendid, v.a seened. Sõtku mass ühtlaseks.
Vooderda ahjuvorm küpsetuspaberiga ja aseta pool massist vormi.
Viiluta seened ja prae pannil võis kuldseks.
Aseta praetud seened vormi hakkmassi peale.
Seente peale aseta teine osa hakkmassist.
Küpseta 200 kraadi juures, kuni vorm on küps.
Pikkpoisi küpsust saad kõige paremini hinnata termomeetriga – vormi sisetemperatuur peaks olema 60–65 kraadi. Kui termomeetrit ei ole, siis katsu vormi – lihast ei tohiks enam verist vedelikku välja tulla.
Juurde võid pakkuda näiteks rohelist salatit ja kappari-ürdikastet.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 04.jaan 2013 12:18
Lisasin segahakkliha ka ja tuli väga maitsev:D
1