Linnulihatoidud

Ploomitäidisega kanarull

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Kanarulli täidiseks võid kasutada ka aprikoose, kirsse, viinamarju, rosinaid jm.
Kogus: 1 portsjon
Puhasta broileri kintsuliha liigsest rasvast ja vasarda tükke kergelt.
Jaga mustad ploomid lihaviiludele, keera viilud rulli ja kinnita kokteiltikkudega.
Sega maitsesegu ja maitsesta liharullid. Marineeri 3–12 tundi.
Kuna marinaad sisaldab mett, siis grilli kaudsel kuumusel umbes 10 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
pillapalla 30.nov 2008 19:53
Kas neid saab ka pannil teha?..kui nt mett ei lisa
meriketark 16.okt 2008 16:22
Need marineeritudkanarul-
lid on kindlasti hr.Ilvese parim! Olen ise teinud kanafilee rulle ploomi,aprikoosi ja vahel juustutäidisega juustusõpradele.Olen laisk olnud,pole marineerinud.Aga nüüd teen selle õpetuse järgi.Aitäh!
1