Linnulihatoidud

Kana-porruvorm

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Lahjast kanalihast ja ohtralt porrut sisaldav roog on kerge ja väherasvane. Võid valmistada portsjonitena neljas väikeses või ühes suures vormis.
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja tükelda pastinaak ja kartulid. Keeda 15 min soolaga maitsestatud vees pehmeks. Nõruta ja tambi koos vähese keeduvedelikuga katki, maitsesta soolaga. Säilita 2 dl keeduvett kana hautamiseks. Lõika kanafilee väikesteks tükkideks ja sega maisijahuga. Kuumuta õli pannil, vala sinna viilutatud porru ja kuumuta 3 min. Lisa kanatükid ja 2 dl köögiviljakeeduvett, kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta10 min, kuni kana on pehme. Võta pann tulelt. Sega hulka riivitud sidrunikoor, hakitud petersell, hapu- ja vahukoor ning sinep. Maitsesta soolaga. Tõsta kana-porruhautis vormi. Kata pastinaagi-kartulipüreega ja küpseta 200-kraadises ahjus 30 min, kuni kate on krõbe ja kuldpruun.
 Kalorsus 438 kcal/portsjon
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ninursa 17.veeb 2012 21:42
Hea. Sidruni, kartuli ja pastinaagi koosmõju oli päris huvitav.
Merje Maripuu 30.nov 2010 17:06
Tehtud vorm, mis vastab minu pere maitsele.Kuid porrulauk on nii palju ja teinekord poolest vähem oleks parem.Panen 4 hinne.
Karupoeg Puhh 01.juuli 2009 17:23
Huvitav,aga polnud minu maitsele:(
Triin 09.mai 2009 19:16
Proovisin ära, väga hea oli. Panin omast peast juurde külmutatud aedviljade segu (hernes, mais, porgand). Teen teinegi kord!
ÜlleS 04.mai 2009 10:01
omapärane
1