Linnulihatoidud

Tšillikana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Good Food
Tšillikogust võid soovi korral loomulikult vähendada.
Kogus: 4 portsjonit
1. Poolita ja puhasta 4 tšillit seemnetest. Pane köögikombaini koos õli, koriandriseemnete, vürtsköömnete, kurkuma, ingveri, küüslaugu, värske koriandri ja soolaga ning töötle pastaks. Tõsta 2 sl maitsesegu kõrvale.
2. Pista näpud õrnalt kana kaela juurest naha alla ja määri pool pastat rinnafileele. Ülejäänud seguga määri terve kana pealtpoolt kokku. Tõsta lind vähemalt kaheks tunniks maitsestuma.
3. Eelsoojenda ahi 190 kraadini. Rösti kana koos kooritud ja tükeldatud kartulite ning tervete tšillidega tund aega. Pööra kartuleid vahepeal ringi.
4. Sulata või, sega ülejäänud 2 sl tšillipastaga ja nirista kartulitele. Küpseta veel 20–40 minuitt, aeg-ajalt kana leemega kastes ja kartuleid keerates.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
NurrMarta 12.dets 2010 15:38
Oma Maitse tõlkeretseptide puhul on üsna tavaline, et mingi aine tõlgitakse puudulikult või koperitakse vales koguses. Fotolt vaadates tundub, et need kana kõrval olevad kaunad on suuremad kui meil poes tavaliselt müüdav sort. Ilmselt mitte nii teravad. Kõige totram viga oli ühes sügiseses kõrvitsatoitudega Oma Maitse numbris, kus ühes kõrvitsakarris oli chillipasta koguseks 3dl. All oli hindaja kommentaar, et 3tl on liiga palju, pigem 2tl. Seega muudeti koguse teelusikatest detsiliitriteks ja seda kõige vängema koostisaine suhtes :) Ei taha olla norija, aga ma ei osta selliste lapsuste tõttu Oma Maitset juba päris pikka aega...
lifkats 01.dets 2010 00:29
Olen vürtsika toidu tõsine austaja, kuid selles toidus kasutatav 8 kauna oli minu jaoks küll liig, seda enam, et ülejäänd vürtsid selles toidus lisavad ka tulisust) . Aga soojaks teeb seest küll)
1