Linnulihatoidud

Sitsiilia kanapada

Keskmine hinne: 3.44 Allikas: 100 rooga
Maitserikas kanaroog, mida saad hautada kas pliidil või ahjus. Serveeri riisi või pastaga.
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistusaeg 20 min + 20-25 minutit ahjus

Kogus: 6 portsjonit
1. Kuumuta õli paksupõhjalises potis. Pruunista tükeldatud kana õlis, lisa veidi keevat vett ja hauta liha väiksel tulel 7-10 minutit.
2. Kuumuta poti põhjas hakitud sibulat, tšillit ja küüslauku 3-4 minutit. Lisa tükeldatud tomatid ja seened, kuumuta 5 minutit. Pane juurde tomatipüree ja vein. Maitsesta pune või basiiliku, soola, pipra ja suhkruga, kuumuta keemiseni. Sega hulka kanatükid, kata pott kaanega ning hauta pliidil või ahjus 15-20 minutit ehk kuni kana on pehme.
3. Maitsesta vajadusel veel soola ja suhkruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mariseke 17 11.märts 2012 16:22
väga hea toit, kerge valmistada ka! Soovitan
Triinu 31.juuli 2011 11:51
Lisasin ka natuke ananassi ja superhea tuli välja! :)
Meelis 24.jaan 2011 20:51
Ülikõva :) mina ei tea kuidas te neid portsjone määrate, aga kilost fileest ja 3st pakist riisist ma sain 5 söögikorda :P Roosa vein maitses ka hästi kõrvale, nats gay tunne oli, aga maitseelamus oli seda väärt :) Järgmine reede läheb Burgundia pada käiku.
Hindaja 27.nov 2010 20:45
Väga hea oli. Panin kuivatatud basiiliku asemel Meira Vahemere segu 2 kuhjaga tl, ja mõnus lõhn mattis enda alla kogu maja.
bersan 10.nov 2010 15:32
See oli lihtsalt suuurepärane! :Y
Neeme 04.nov 2010 22:29
tegime teist korda, esimene kord nagu retseptis, seekord hakklihaga! ja ikka väga super maitse on!
yourtheone 28.okt 2010 19:10
Tegin ja hästi maitsev oli :)
yourtheone 28.okt 2010 11:21
väärt proovimist :) annan siis teada kuda maitses ka :) tundub isu äratav:)
apelsinike 23.okt 2010 13:35
Ma seeni ei lisanud, kuna osad kodused neid ei söö, päikesekuivatatud tomateid ei läinud ka ekstra poest ostma, panin niisama tomateid sisse :D igaljuhul väga väga hea sai ikkagi, selline mõnus vürtsikas, chilli sobib väga hästi sinna :)
elenora 11.okt 2010 09:52
Lisasin siiski shampinjone ja tuli täitsa hea
elenora 20.sept 2010 09:52
Mis seeni kasutasite?
Kata 19.sept 2010 20:35
Nämma..:)
Janek 19.sept 2010 15:25
Väga hea:)
1