Linnulihatoidud

Röstitud pardifilee laimi-ingverimarmelaadiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Andrus Laaniste
Röstitud pardifilee laimi-ingverimarmelaadiga
Kogus: 2 portsjonit
Prae vutimunad. Maitsesta lehtsalat kokkuvispeldatud ürdivinegretiga.
Marmelaadi valmistamiseks keeda ühe laimi mahlast, veinist, kooritud ingverijuurest ja moosisuhkrust leem. Eemalda ingverijuur, lisa kuumale leemele paksendamiseks veinis paisutatud želatiin ja jahuta.
Rösti kiirelt pardifilee ja aseta see mõneks minutiks 180-kraadisesse ahju. Viiluta küps filee.
Teise võimalusena võid pardifileed hoida mõned päevad soolas, seejärel külmsuitsutada ja vahetult enne serveerimist hetke väga tulisel pliidiraual kuumutada.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Lugemist õppinud inimene 19.juuli 2012 23:18
No on ju kirjutet, et ühe laimi mahl!
Näljane 18.sept 2009 09:34
tundub huvitav aga kui palju laimimahla marmelaadi jaoks ?
1