Linnulihatoidud

Kana-riisivokk kukeseentega

Keskmine hinne: 1.75 Allikas: 100 rooga
Maitsev panniroog valmib kiirelt ja sobib lauale hästi töönädala keskel. Kasuta võimalusel värskeid kodumaiseid metsaseeni, näiteks kukeseeni või puravikke.
Valmistusaeg: 20-40 min

30 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Pane riis keema. Viiluta sibul ja purusta küüslauk. Lõika kana tükkideks ja tomatid kuubikuteks. Riivi sidrunilt koor ja pressi välja mahl. Kuumuta vokkpannil õli, pruunista seal sibulat ja küüslauku 1–2 minutit. Lisa kanatükid ning pruunista ka need. Seejärel lisa sidrunikoor ja -mahl, kuumuta 3–4 minutit. Pane juurde tomatikuubikud, tükeldatud seened, tšillikaste, mesi ja sool, sega läbi. Viimaks lisa keedetud ja nõrutatudriis ning kuumuta kõik koos läbi. Puista peale hakitud värske petersell ja münt. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kristiinao 09.jaan 2012 19:24
Tegin retsepti järgi kukeseentega ja tuli ülihea, aga ikka päris terav :D
triin 03.okt 2009 14:14
pole mõtet retsepti laita,kui selle järgi pole toitu valmistanud:)
inxii 26.aug 2009 22:59
Ei kasutanud t?illikastet kasutasin lihtsalt magus haput kastet,aga kasutasin just kukeseeni :) ,suhteliselt hea tuli aga ei ütleks et ÜLI-hea.
Kerttu 26.aug 2009 17:58
Üldiselt maitses väga hästi, aga sidrunikoor jättis liiga kibeda maitse, teinekord jätaksin selle välja. Nimetatud seeni käepärast polnud, kasutasin pilvikuid - sobisid ka, maitse jaoks oleks võinud rohkem panna.
1