Linnulihatoidud

Kanakarri kartuli ja riisiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
See Indiast pärit roog on maitsev keedetud riisiga. Kui kartulite ja riisi kooslus on vastuvõetamatu, võib kartulid välja jätta.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusaeg 20 minutit + 1,5 tundi hautamiseks

Kogus: 8 portsjonit
Sega jahu, karri, vürtsköömned ja sool kausis või kilekotis. Pane juurde 2 cm suurusteks tükkideks lõigatud kanafileed ja sega hästi jahuga kokku. Pane potti kooritud ja viilutatud kartulid, porgandid ja õunad, hakitud sibulad ja küüslauk, seemnetest puhastatud ja hästi peeneks hakitud tšilli.

Tõsta peale kanatükid, vala juurde vesi ja hauta 1 tund. Vala juurde kookospiim ja hauta veel 30 minutit. Soovi korral maitsesta vähese soolaga. Raputa peale rosinaid ja arahhispähkleid. Serveeri keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 20.apr 2015 07:18
Õige märkus, parandan retseptis ära. Aitäh T!
T 20.apr 2015 00:08
Retseptis peaks kasutama köömnete asemel vürtsköömneid, mis karritoitudes rohkem levinud. Leidsin ka ingliskeelse retsepti, kus oli kasutatud sõna cumin, mis tõlkena on vürtsköömen, mitte caraway/fennel (tõlkes köömen). Iseene-
sest toit tuli hea, kuid isiklik eelistus on teravam karri, antud toit oli väga mahe, kuid siiski maitsev :)
1