Linnulihatoidud

Pardipajaroog

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Pikka aega nõrgal kuumusel haudunud part on pehme ja hästi maitsestunud.
Valmistusaeg:

Ettevalmistusaeg 50 minutit + 3 tundi hautamiseks

Kogus: 6 portsjonit
Tükelda part. Koori porgandid ja sibulad ning haki. Tükelda seller. Maitsesta parditükid soola ja musta pipraga. Vala jahu kaussi ning sega soola ja pipraga. Veereta parditükke jahus. Kuumuta õli suurema kastruli põhjas ja pruunista parditükke, nahapool all, 5–6 minutit. Pööra tükid ümber ja pruunista veel 4 minutit. Tõsta parditükid potist välja. Pane potti porgandid, seller, sibulad ja loorberileht.
Maitsesta soola ja pipraga ning hauta umbes 4–5 minutit. Lisa tomatipasta ja vein. Sega hulka hakitud küüslauk ja puljong. Lisa parditükid ja tüümian. Kuumuta keemiseni, keera kuumus madalamaks ja hauta nõrgal kuumusel 3 tundi. Tõsta pott tulelt ja sega hulka hakitud petersell.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mariseke 17 22.jaan 2012 14:57
ülihea toit tuli! part sai juba 1,5 tunniga pehmeks, 3 tundi on ilmselgelt palju hautamiseks.
1