Linnulihatoidud

Kana-nuudliwok

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Kogus: 4 portsjonit
Lõike kanafilee ribadeks ning haki küüslauguküüned. Lõika paprikad, porrulauk, porgandid ja suvikõrvits ribadeks. Sega omavahel kastmeained. Vala nuudlitele keev vesi, lase 5 minutit pehmeneda ja kurna. Kuumuta wok-pannil 1 sl õli ning pruunista osa liha paar minutit. Tõsta kõrvale ja hoia soojas.
Kuumuta veel 1 sl õli ning prae kiiresti läbi küüslauk. Lisa köögiviljad, paari minuti pärast kanaliha ja nuudlid. Vala peale kaste, sega ühtlaseks ning kuumuta hetk. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Julia 12.jaan 2013 15:16
jätsin ära hoisin kastme ja austrikastme, samuti ei olnud mul herneid ja suvikõrvitsa asendasin hiina kapsaga. Aga maitsev on igal juhul. Isegi 4-aastane kiitis.
meow 03.jaan 2013 21:34
see on supermaitsev asi
Myy 17.sept 2009 09:22
madameE 07.sept 2009 12:42
tegin täpselt nii nagu retseptis kirjas ja tulemus oli ülimaitsev. Soovitan tõesti kõigile ja kasutage just nimelt kõiki neid maitseaineid/kast-
meid, sest igaühel neist on omapärane maitse ja tulemus on imehea ;)
elenor 31.aug 2009 13:56
Kuus erinevat kastet on ju vähe palju... Mina kasutan wok tomatikastet ja kookospiima.. väga hea saab..
1