Linnulihatoidud

Kana-nuudliwok

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Harri Ilves
Kogus: 4 portsjonit
Lõike kanafilee ribadeks ning haki küüslauguküüned. Lõika paprikad, porrulauk, porgandid ja suvikõrvits ribadeks. Sega omavahel kastmeained. Vala nuudlitele keev vesi, lase 5 minutit pehmeneda ja kurna. Kuumuta wok-pannil 1 sl õli ning pruunista osa liha paar minutit. Tõsta kõrvale ja hoia soojas.
Kuumuta veel 1 sl õli ning prae kiiresti läbi küüslauk. Lisa köögiviljad, paari minuti pärast kanaliha ja nuudlid. Vala peale kaste, sega ühtlaseks ning kuumuta hetk. Serveeri kohe.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Julia 12.jaan 2013 15:16
jätsin ära hoisin kastme ja austrikastme, samuti ei olnud mul herneid ja suvikõrvitsa asendasin hiina kapsaga. Aga maitsev on igal juhul. Isegi 4-aastane kiitis.
meow 03.jaan 2013 21:34
see on supermaitsev asi
Myy 17.sept 2009 09:22
madameE 07.sept 2009 12:42
tegin täpselt nii nagu retseptis kirjas ja tulemus oli ülimaitsev. Soovitan tõesti kõigile ja kasutage just nimelt kõiki neid maitseaineid/kast-
meid, sest igaühel neist on omapärane maitse ja tulemus on imehea ;)
elenor 31.aug 2009 13:56
Kuus erinevat kastet on ju vähe palju... Mina kasutan wok tomatikastet ja kookospiima.. väga hea saab..
1