Linnulihatoidud

Tatra-kanahakklihahautis

Keskmine hinne: 3.31 Allikas: 100 rooga Autor: 100 rooga
Kerge roog neile, kes tatrapudrust lugu peavad. Tatra võid juba varem pehmeks keeta, siis valmib toit kiiremini.
Kogus: 4 portsjonit
Pane pestud tatar veega tulele, keeda pehmeks ja maitsesta soolaga.
Vajadusel lisa keemise ajal vett. Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga, koori ja haki sibul. Pruunista porgandit, sibulat ja hakkliha pannil õlis 3–4 minutit, maitsesta soola ja pipraga. Lisa tükeldatud tomatid ja kuumuta veel 3–4 minutit. Kalla pannitäis potti tatra juurde, sega korralikult läbi ning hauta 10 minutit. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga. Puista üle hakitud peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Piret 18.sept 2013 16:42
Lihtne, maitsev ja tervislik. Kasutasin kalkunihakkliha (mitte kintsuliha vaid hakitud fileed), selles 0% rasva. Meie perele maitses väga!
Kristiina 31.okt 2012 19:05
Mina tegin seda hoopiski veiseliha konserviga, - lihtsalt veeel kiirem variant, maitsev samuti :)
bersan 23.sept 2012 16:32
Väga, väga maitsev!
veronica 08.aug 2012 17:50
mõnus mahlane:)
veronica 08.aug 2012 17:50
mõnus mahlane:)
veronica 08.aug 2012 17:50
mõnus mahlane:)
Margit 26.apr 2012 19:43
Hea kana ja hea tatar, lihtne teha, aga kokkuvõttes ei midagi erilist.
Kk 26.apr 2012 16:18
Täitsa maitsev!
kadres 26.apr 2012 14:44
Lihtne ja maitsev! Isegi lapsed sõid, kuigi nad muidu tatart ei armasta.
Marinella 25.apr 2012 18:45
Väga maitsev!
sillike 03.apr 2012 08:48
hindeks panin 5 aga ei näita millegipärast! :(
sillike 03.apr 2012 08:47
p.s. unustasin, et lisasin linaseemneid- see on seedimisele hea, panen neid igasse toitu peaaegu :) ja tomati asemel oli tomatipasta ja sobis imeliselt!
sillike 03.apr 2012 08:42
polegi ammu siin asjatanud- nüüd puhkepäeval mõtlesin, et vaatan midagi erinevat, mida teie tatrast teha soovitate ja leidsin selle roa ja tuligi imeline puder vahelduseks tavalisele tatrapudrule, mis mulle ka väga maitseb! söö või lõhkemiseni :)
hellu 26.jaan 2012 20:07
Hea lihtne roog. Tegin kanafileega ja köögiviljaseguga. Tomatit panen ka järgmine kord 2 asemel 3 või 4. Kuna jälgin ka oma roogades toiteväärtust, siis hea on teada, et selle roa 100 grammi kaloraa? jääb kanafileega tehtuna ca 100 kcal juurde :) - nii et võib päris mitusada grammi võtta :)
Triinu 21.sept 2011 17:56
Mina panin kanahakkliha asemel peekonitükke. Taldrikus panin väikse tüki taluvõid ka hulka ja päris hea tuli
marko 24.mai 2011 15:02
Väga hea, tegin kalkuni kintsu hakklihast ja meeldis kogu perele!
Vishy 04.märts 2011 18:28
Väga maitsev argipäevane toit!
Eff 18.veeb 2011 20:05
Väga ebameeldiv maitseelamus, kuid tore et on inimesi kes seda nautida suutsid!
tydruk321 05.nov 2010 17:51
tegin kalkunihakklihaga ja väga maitsev tuli
Helena 12.okt 2010 17:00
Väga hea, maitsev ja mahlane söök, panin hakklihamaitseainet ja veidi sidrunipipart sisse. Ja töesti super nämm ja odav söök.
suslik 27.sept 2010 18:29
tegelikult ma tegin katse eksitus meetodi ja osutus maitsvaks´, panin hakkliha asemel hoopis sea maksa ja liha kuubikud:Y lausa supper tuli
goldfish 26.aug 2010 19:14
Kiire ja lihtne teha - tulemus väga maitsev! Minu 10 kuune laps sõi seda väga hea meelega ja ise muidugi ka ;)
topsik 15.aug 2010 13:54
tahtsin teha mida kiiresti ja lihtsalt ning see retsept sobis suurepäraselt . Maitses ka häsi :)
Pusapea 08.juuli 2010 09:28
Väga lihtne ja tervislik toit:Y Kahju ainult, et kanaliha pole eriti saada, tegin veise ja sealihaga. Kuna armastan vürtsikaid toite siis lisasin juurde ka 3 küüslauguküünt ning lihamaitseainet, mis tegi asja maitsekamaks. Järgmine kord proovin tükeldatud kanaga, arvan, et sobib ka hästi.:D
maris 05.juuli 2010 18:05
väga hea, kuigi tegin kalkunilihaga ja koguseid panin veidi erinevalt
12