Linnulihatoidud

Kaerahelbe-kalkunikotletid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Serveeri kotlette lihtsal salatipadjal ja lisa soovi korral veidi hapukoort.
Kogus: 2 portsjonit
1.  Aseta kaerahelbed sooja vette 10–15 minutiks likku.
2.  Haki sibul ja lisa koos hakklihaga paisunud kaerahelveste hulka.
3.  Lisa muna ja maitseained ning sega mass korralikult läbi.
4.  Vormi massist kotletid ja prae pannil mõõdukalt kuumal pannil mõlemalt poolt, kuni kotletid on pruunistunud.
# Kaerahelbed võid likku panna ka puljongisse, hästi sobib kanapuljong. Paisumisaeg jääb siis samaks – kaerahelbed reageerivad soojale vedelikule koheselt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Margit to Vadak 11.juuni 2012 17:06
Kui Nastja retseptile muna lisada, tulevad väga head, petab lihasööjad ära nagu nalja. Minu lapse lemmikud.
vadak 09.märts 2012 22:43
Mina proonisin kaerahelbekotlete teha Nastja raamatu retsepti järgi,kuid ei tulnud midagi välja.Minul läksid kõik laiali.Võibolla oleks pidanud sinna muna lisama,kuigi muna retseptis pole.Mulle kaerahelbest toidud väga meeldivad.
Kissu 11.märts 2010 23:48
Väga maitsvad. Kuigi samuti lisaasin veidi rohkem kaerahelbeid ja siis püsisid kenasti koos. :)
maria30 10.veeb 2010 14:08
Mulle väga maitsesid, aga koos ei tahtnud kuidagi püsida, järgmine kord teen ilmselt pikkpoisina ahjus hoopis
karenrionovo 04.veeb 2010 13:19
Mulle maitsesid aga mees, kes on suht pirtsakas toidu suhtes, arvas, et esimene amps oli hea aga tema meelest liiga jahused ja liha maitset on vähe
StarDust 02.veeb 2010 10:05
Mina panin isegi rohkem kaerahelbeid ja väga head tulid! Kindlasti teen veel!
Mumm 31.jaan 2010 17:48
tegin jalisasin riivitud porgandit taignale;) väga maitsvad olid ja kõigile sööjatele meeldisid;) Soovi-
tan teha!
1