Linnulihatoidud  » Kanaliha

Lihtne kanakotlet

Keskmine hinne: 3.08 Allikas: Ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Serveeri kotlette hapukoore- või jogurtikastme ning praetud kartulitega.
Kogus: 4 portsjonit
1.  Immuta sai piima sees.
2.  Sega sai hakkliha hulka.
3.  Lisa massi hulka sulatatud või ja maitsesta soola ning pipraga.
4.  Vormi meelepärased kotletid ja paneeri need riivsaias.
5.  Prae mõlemalt poolt kuldpruuniks ja aseta seejärel 185–190kraadisesse ahju paariks minutiks järelküpsema.

SOOVITUS:
* Ahjus järelküpsetamine tagab, et kotletid ei jää tooreks. Ka pannil saab pikemalt praadida, kuid nii kipub riivsaiakoorik tumepruuniks kõrbema ja rikub toidu maitse ning välimuse.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Majonees 23.apr 2011 15:09
pole proovinud aga tunduvad head:Y
Oijah 20.apr 2011 17:22
Tegin sealihaga. Panin ühe muna ka ning riivsaia segasin jahuga. Ülihead tulid!
rebane22 26.märts 2011 12:03
nats kodujuustu ka ja viib tõesti keele alla..:Y:Y:Y:Y
merilynkass 23.märts 2011 17:59
nämmi nämmi nämmid;)
helvi 02.jaan 2011 15:08
riivsaia sisse võib nuimikseriga purustada maisihelbeid ka--saab jälle erineva maitse.
helvi 02.jaan 2011 15:08
riivsaia sisse võib nuimikseriga purustada maisihelbeid ka--saab jälle erineva maitse.
helvi 02.jaan 2011 15:08
riivsaia sisse võib nuimikseriga purustada maisihelbeid ka--saab jälle erineva maitse.
helvi 02.jaan 2011 15:08
riivsaia sisse võib nuimikseriga purustada maisihelbeid ka--saab jälle erineva maitse.
Hindaja 14.dets 2010 09:35
@Mari Leen - ei ole muna puudu. :) Muna pole kohustuslik komponent kotlettide valmistamisel. Olen selliseid lihtsaid kotlette varemgi teinud. Riivsaia kasutan küll rohkem kui 1 spl, sest meile meeldivad "koorikuga" kotletid. :D
Kadri 10.nov 2010 14:29
Väga kerge teha ja maitsvad. Teisel korral panin natukene karrit ja need viisid lausa keele alla:D
Mari Leen 08.nov 2010 15:43
kas muna ei ole puudu ?
lagle 02.nov 2010 18:16
Paneerin kõiki küpsetatavaid roogasid(kotletid,s-
nitslid,kala) jahu-ja riivsaia segus,savad kõik road väga mahlased,sest võib kauem küpsetada,ei ole kõrbemise ohtu eriti.
sinivares 27.okt 2010 13:38
kas 1spl. riivsaia paneerimiseks vähe ei ole?:O isiklikult mina eelistan riivsaia-jahusegus paneerida - ei ima nii palju rasva sisse ja ei lähe nii kiiresti "mustaks".
1