Linnulihatoidud  » Kanaliha

Kana tomati ja ubadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Raili Mikk
Tervislik kõhutäis lihtsalt ja kiiresti.
Kogus: 4 portsjonit
Prae soolaga maitsestatud kanatükid naha poolt kuldpruuniks, pööra ümber ja prae veel 5 minutit. Pane juurde hakitud sibul, lase pisut praadida ning lisa tomatid ja oad. Maitsesta soola, pipra ja 2 tl palsamiäädikaga. Lase haududa 10 minutit. Serveeri värske peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
laube 07.veeb 2010 13:40
Eelnevalt praed ka ju. Eks saad aru küll, kui valmis on :P
kulp 06.veeb 2010 17:20
kas kanakintsule piisab tõesti vaid 10min hautamisest?
1