Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kanaliha

Kana tomati ja ubadega

Kanaliha

Kana tomati ja ubadega

Raili Mikk Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tervislik kõhutäis lihtsalt ja kiiresti.
Retsept
portsjonile
4 tk kanakintsud
1 tk suur punane sibul
400 g Purustatud tomatid (ürdimaitseline)
400 g Konservoad
Palsamiäädikas
värske petersell
Prae soolaga maitsestatud kanatükid naha poolt kuldpruuniks, pööra ümber ja prae veel 5 minutit. Pane juurde hakitud sibul, lase pisut praadida ning lisa tomatid ja oad. Maitsesta soola, pipra ja 2 tl palsamiäädikaga. Lase haududa 10 minutit. Serveeri värske peterselliga.

KOMMENTAARID

laube 07.veeb 2010 13:40
Eelnevalt praed ka ju. Eks saad aru küll, kui valmis on :P
kulp 06.veeb 2010 17:20
kas kanakintsule piisab tõesti vaid 10min hautamisest?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes