Linnulihatoidud  » Kanaliha

Waterzooi

Keskmine hinne: 4.11 Allikas: Oma Maitse Autor: Raili Mikk
Klassikaline Belgia roog, mis meenutab veidi suppi või ühepajatoitu. Kana võib asendada kalaga või siis teha kogu toidu ainult köögiviljadest. Kes selleriga sina peal pole, võib selle köögivilja lihtsalt välja jätta.
Kogus: 4 portsjonit
Sulata pannil või, pruunista kanakintse mõni minut ning tõsta kõrvale.
Lõika kõik köögiviljad väikesteks tükkideks ja hauta neid 30 g võiga keskmisel kuumusel 10 minutit. Aseta kanatükid köögiviljadele.
Kalla peale nii palju puljongit, et kõik oleks kaetud. Kata kaanega ja hauta keskmisel kuumusel, kuni kana on pehme. Selleks kulub umbes pool tundi.
Eemalda kanatükid ja hoia soojas.
Sega omavahel koor, sidrunimahl ja munakollased ning kalla segades köögiviljade hulka. Kuumuta uuesti, kuid ära keeda.
Täpsusta maitset soola ja pipraga. Tõsta kanatükid köögiviljadele. Serveerimisel puista üle peterselliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Marilyn 23.nov 2014 14:46
Väga maitsev supp!
veronz 26.nov 2011 15:51
v2ga hea on :) keetsin riisi lisaks kõrvale
Liisi 29.jaan 2011 10:41
"Kalla peale nii palju puljongit, et kõik oleks kaetud" Arvesta-
des, et kanakintsud on üsna kõrged, peaks pann triiki puljongit täis olema. Kas nii on õige? Kas see toit tuleb supi sarnane?
Jane 18.sept 2010 13:10
Meie pere sõi ka isukalt:-)
Repsikk 30.aug 2010 08:57
Väga maitsev, üllatusin kui hea maitse sidrun juurde andis... seda ei tasu kindlasti välja jätta.
okastraat 04.jaan 2010 15:37
Julmalt hea toit tuli, tegin täpselt nagu retseptis kirjas v.a. see et jätsin selleri välja (pole selleri sõber). Aga niiii maitsev, teen kindlasti veel!
theachristi 26.nov 2009 23:42
väga hea:)
juksa 29.aug 2009 20:01
Väga vedel tuli!
anni 04.juuni 2009 10:48
Sõin seda toitu Brüsselis ca 5 aastat tagasi ja maitses nii, et tegin tunde järgi ka kodus. Retsepti ju polnud. Meie perele väga maitses ja me nimetasime seda toitu lihtsalt "belglaseks".
aavok 24.mai 2009 16:09
tundub väga isuäratav.
1