Linnulihatoidud  » Kanaliha

Kanafilee tšillise apelisiniga

Keskmine hinne: 3.25 Allikas: Nädalakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Taine linnuliha muutub tsitruseliste juuresolekul mahlaseks ja pehmeks. 
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Maitsesta kanafileed soola, pipra ja maitseaineseguga ning pruunista pannil.
2. Aseta praetud kana ahjuplaadile või -vormi ja puista üle seesamiseemnetega. Küpseta ahjus 175 kraadi juures 15 minutit.
3. Samal ajal haki sibul ja tšilli ning eralda apelsini viljaliha.
4. Kuumuta pannil võis sibul ja lisa apelsinimahl, sojakaste ja hakitud tšilli. Kuumuta segu paar minutit.
5. Lisa apelsiniviilud ja kuumuta veel paar minutit.
6. Serveeri koos ahjukanaga.

HEA TEADA!
* Nahaga filee saamiseks võid poest osta kanarinnaku. Poolita see ja eralda kaks fileed. Kasuta jahutatud kana, mille maitse on parem kui külmutatud kanal.
* Valmis vürtsisegusid leiad suuremast poodidest. Kui soovid maitsed ise kokku segada, tasub teada, et sellised Hiina vürtsisegud sisaldavad tavaliselt apteegitilli (fenkolit), aniisi, ingverit, kaneeli, nelki ja lagritsajuurt. 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa