Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kanaliha

Kana ahjuroog ploomidega

Kanaliha

Kana ahjuroog ploomidega

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Koorene ahjuroog saab oma maitse ploomidelt ja kreeka pähklitelt. Paku lisandiks keedetud kartuleid või riisi.

üle 60 min

20 minutit + 40–45 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
4 tk Kanakints või -koib
1 dl Nisujahu
2 spl Või
8 tk Ploomid
2 tk Sibul
1 dl Kreeka pählid
0.5 dl Kohvikoor
Sool
Must pipar
1. Paneeri kanatükid jahus ja pruunista võis, tõsta ahjupotti.

2. Poolita ploomid, eemalda kivid ja pane ahjuvormi kana peale. Koori ja viiluta sibulad.

3. Pruunista pannil ja tõsta samuti ploomidele.

4. Haki pähklid ja kuumuta võis läbi.

5. Lisa koor ja maitseained, kuumuta keemiseni ja vala kanale.

6. Hauta rooga ahjus 180 kraadi juures 40–45 minutit.

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes