Linnulihatoidud  » Kanaliha

Peekonisse mähitud sinepi-meekana ja köögiviljapilaff

Keskmine hinne: 2.11 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kooreses kastmes küpsenud kana tuleb pehme ja mahlane. Peekoniviilud peaksid olema pikemad, et jääksid ilusti filee ümber pidama.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Poolita kanafileed pikuti. Sega sinep ja mesi ning määri fileedele, keera iga tüki ümber 2 peekoniviilu.

2. Prae kanafileed pannil õlis kuldseks, 2–3 minutit kummaltki poolt. Tõsta ahjuvormi või -potti.

3. Kalla pannile vein, kuumuta keemiseni ja vala fileedele, lisa puljong.

4. Kuumuta ahi 200 kraadini. Kata vorm fooliumiga või ahjupott kaanega ning küpseta u 12 minutit.

5. Samal ajal valmista köögiviljapilaff. Selleks kuumuta hakitud sibul potipõhjas õlis klaasjaks, lisa puljong, loorberileht, riis ja köögiviljad. Sega läbi ja hauta kaane all pehmeks, maitsesta.

6. Võta vorm ahjust, lisa herned, sidrunimahl ja vahukoor, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta ahju tagasi ja küpseta veel u 12 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa