Linnulihatoidud  » Kanaliha

Spinatiga täidetud kanarullid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Valmista igale sööjale 1-2 rulli, serveeri rohelise salati ja riisiga.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusteks 30 minutit Küpsemiseks 50 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Tükelda spinatilehed, haki roheline sibul ja till; kuumuta neid õlis 2 minutit. Alanda kuumust ja lisa küüslauk. Maitsesta soolaga ning hauta, kuni vedelik on aurustunud. Lõika kanafileedesse sügav pikilõige. Vasarda liha õhukeseks, raputa üle soola-pipraga. Kata spinatiseguga ning keera rulli. Määri peale sulatatud võid ja riputa soola-pipart. Keera rullid ükshaaval küpsetuspaberisse nagu kommid. Lao ahjuvormi ning küpseta 175°C juures 40 minutit. Ava paber ja küpseta veel 10 minutit. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa