Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kanaliha

Tomati-kanapada

Kanaliha

Tomati-kanapada

Pille Enden 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tervislikku seente ja tomatitega kanapada võid serveerida nii riisi kui ka pastaga.

40-60 min

Ettevalmistusteks 15 minutit Hautamiseks 30 minutit

Retsept
portsjonile
3 tk Kanafilee
1 tk Sibul
1 tk Paprika
100 g Šampinjonid
10 tk roheline oliiv
1 purk (400 g) Purustatud tomatid
2 dl Valge vein
2 dl või kanapuljong
2 sl tomatipüree
1 tl Tüümian
Sool
Must pipar
Lõika kanafileed kuubikuteks. Tükelda sibul ja paprika, viiluta seened ja oliivid. Pane potti purustatud tomatid, vein või puljong ja tomatipüree, kuumuta keemiseni. Lisa kana, sibul, paprika, seened, oliivid ja tüümian. Sega läbi ning hauta kaane all keskmisel kuumusel 30 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

haidihoo 24.juuli 2010 18:10
Päris hea jah
A2 17.nov 2008 20:21
Tõeliselt hea. Tugeva tomati maitse pehmendasin veidikese hapukoorega.
certus 25.mai 2008 16:03
Väga maitsev ka ilma tüümiani ja oliivideta. Sibula asemel võib kasutada ka porrut ja küüslauku.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes