Linnulihatoidud  » Kanaliha

Tomati-kanapada

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Tervislikku seente ja tomatitega kanapada võid serveerida nii riisi kui ka pastaga.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusteks 15 minutit Hautamiseks 30 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Lõika kanafileed kuubikuteks. Tükelda sibul ja paprika, viiluta seened ja oliivid. Pane potti purustatud tomatid, vein või puljong ja tomatipüree, kuumuta keemiseni. Lisa kana, sibul, paprika, seened, oliivid ja tüümian. Sega läbi ning hauta kaane all keskmisel kuumusel 30 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
haidihoo 24.juuli 2010 18:10
Päris hea jah
A2 17.nov 2008 20:21
Tõeliselt hea. Tugeva tomati maitse pehmendasin veidikese hapukoorega.
certus 25.mai 2008 16:03
Väga maitsev ka ilma tüümiani ja oliivideta. Sibula asemel võib kasutada ka porrut ja küüslauku.
1