Linnulihatoidud  » Kanaliha

Kanakoivad apelsini-tšillikastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Apelsini-tšillikaste annab kanakoibadele kerge tsitrusemaitse ning samal ajal ka pisut teravust.
Valmistusaeg: 40-60 min

Ettevalmistusteks 30 minutit Hautamiseks 30 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta pannil 2 sl õli, lisa kooritud ja viilutatud sibulad. Hauta neid madalal kuumusel 10 minutit ning tõsta pannilt ära. Sega jahu 0,5 tl soola ja 0,5 tl pipraga, paneeri poolkoivad saadud segus. Kuumuta pannil ülejäänud 1 sl õli ja pruunista koivad, tõsta potti. Lisa sinna ka vesi, hautatud sibulad, apelsinimahl ja -koor ning tšillikaste, lase keema. Alanda kuumust ja hauta rooga kaane all 25 minutit. Sega hulka viilutatud šampinjonid, maitsesta soola-pipraga ning hauta veel 5 minutit. Vahetult enne serveerimist raputa peale hakitud petersell. Serveeri keedetud riisiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
umbes 31.okt 2012 22:45
:):)-
hea;);););););););)
1