Linnulihatoidud  » Kanaliha

Kanakoib riisiga

Keskmine hinne: 3.5
Kogus: 1 portsjon
1 kanakoib (200 g)
2 tl sojakastet
paprikapulbrit
aed-liivateed
1 tl taimeõli
2 paprikat
1 sibul
3 tomatit
250 ml köögiviljapuljongit 1 tl pulbrist
soola
1 sl 10% hapukoort
4 sl keedetud riisi
Valmistusviis
Võõpa kanakoib sojakastmega, puista peale paprikapulbrit ja aed-liivateed.
Prae õlis läbi.
Tükelda köögivili ja lisa juurde.
Vala peale puljong ning lase haududa.
Maitsesta soola ja hapukoorega.
Serveeri koos riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
cin 06.dets 2008 17:39
:S kui kaua kana ahjus peab olema?
everix 26.juuni 2007 21:45
Ei praadimisele ja valgele riisile. Kasutaksin pruuni või metsikut riisi ja grilliksin kana-kõhule on parem.
1