Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kanaliha

Broiler apelsiniga

Kanaliha

Broiler apelsiniga

Tiina Trolla Naisteleht
PrindiSoovita sõbrale
4 broileri rinnafileed
½ sl paprikapulbrit
musta pipart
soola
määrimiseks võid ja riivsaia
Marinaad:
4 dl apelsinimahla
½ dl sojakastet
½ dl tumedat siirupit
½ dl punaveiniäädikat
2 küüslauku
Peale:
2 dl vahukoort
3 sl nisujahu
Alusta marinaadi valmistamisest. Võid selle valmis teha juba eelmisel päeval. Valmista marinaad apelsinimahlast, sojakastmest, siirupist, punaveiniäädikast ja küüslaugust. Lase marinaadil maitsestuda
Maitsesta broileri rinnafilee paprikapulbri, pipra ja soolaga. Lao fileed eelnevalt määritud ahjuvormi ja kalla peale marinaad.
Sega omavahel vahukoor ja nisujahu ning kalla see kõige peale.
Küpseta 200° C juures 45–50 minutit. Serveeri keedetud riisiga.

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree