Linnulihatoidud  » Kanaliha

Sidrunheina-kanakarri

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: ajakiri Naised
Tervislik ja põnev kanaroog
Kogus: 4 portsjonit
Lõika kanafilee kuubikuteks ja sega punase karri pastaga. Kuumuta pannil õli, prae peeneks hakitud küüslauku paari minuti jooksul ning lisa kanakuubikud. Maitsesta kalakastme, sidrunheina, laimilehtede ja suhkruga. Lisa klaasike kuuma kalapuljongit. Hauta umbes 15 minutit. Serveeri keedetud riisinuudlite ja hakitud koriandrilehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
K. 17.mai 2011 09:59
Super! Laimilehtede ja sidrunheina asemel kasutasin Santa Maria LimePepper maitseainesegu. Ja suhkurt ei pannud, sest unustasin osta.Igaljuhul viis keele alla :)
matsuleena 22.märts 2011 13:47
hästi varustatud toidupoest saab ka nüüdseks.. nt solarise toidupoes on maitseainete riiulis täiesti olemas koos kuivatatud sidrunheina, vürtsköömnete ja kõige muu idapäraste toitude jaoks vajalikuga.
Liiiina 26.sept 2010 21:18
Imehea ja kindlasti uks lemmikutest! :)
Didi 06.dets 2008 16:39
Arvan, et Piprapoes ikka on. http://www.pipar.ee/ :) Olen lugenud, et häda korral saab asendada ka riivitud laimikoorega. 1 spl riivitud laimikoort vastab 6-le laimilehele.
sutsik 14.juuli 2008 18:27
Kust saab laimilehti?
1